Notice: wpdb::prepare was called incorrectly. The query does not contain the correct number of placeholders (2) for the number of arguments passed (3). Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 4.8.3.) in /var/www/fs2/43/woodcity/public_html/wp-includes/functions.php on line 4152
Urbaani kaupunkikortteli

Urbaani kaupunkikortteli

Puuarkkitehtuurin maamerkki

Wood Cityn arkkitehtuuri on ainutlaatuinen, räätälöity kokonaisuus, joka ilmentää persoonallista ja ajatonta nykyarkkitehtuuria. Puu on Wood Cityssä kekseliäästi ja näyttävästi esillä. Katutason aulan aaltoileva puukatto jatkuu julkisivussa omaperäisellä tavalla. Oksat ja muut puun luonnolliset vaihtelut näkyvät julkisivussa tyylikkäästi ja  julkisivupinnat ovat  rauhalliset ja yhtenäiset.

Wood City on urbaanin kaupunkiarkkitehtuurin, vastuullisen rakentamisen ja uudenlaisen tilankäytön taidonnäyte. Hanke edistää myös suomalaista puurakentamista, sen suunnittelua ja arkkitehtuuria sekä alan toimijoiden verkottumista.

Wood Cityn on suunnitellut Anttinen Oiva Arkkitehdit, joiden kilpailuehdotus Stories voitti kohteesta järjestetyn arkkitehtuurikilpailun syksyllä 2012. Wood Cityn kokonaisuuden rakentaa ja toteuttaa SRV.

Liikettä aamusta iltaan

Urbaani kohtaamispaikka muodostuu toimistorakennuksen, hotellin ja asuintalojen muodostamasta korttelipihasta, kaikille avoimesta katutason julkisesta aulasta, kivijalkamyymälöistä ja ravintoloista. Alueen uudet palvelut pitävät Wood Cityn jatkuvassa liikkeessä. Wood Cityn uudenlainen tilankäyttö luo todellista joustavuutta ja rakentaa uusia yhteistyön ja osallistamisen tapoja vuokralaisten ja tiloissa vierailevien kanssa.