Notice: wpdb::prepare was called incorrectly. The query does not contain the correct number of placeholders (2) for the number of arguments passed (3). Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 4.8.3.) in /var/www/fs2/43/woodcity/public_html/wp-includes/functions.php on line 4152
Puurakentaminen

Puurakentaminen

Odotettu edelläkävijä

SRV rakentaa Wood Cityyn uraauurtavia, sarjassaan ensimmäisiä kahdeksankerroksisia puukerrostaloja. Wood City herättääkin varmasti  mielenkiintoa rakentamisvaiheessa ja valmistuessaan niin rakennusteknisessä mielessä kuin arkkitehtuurisena kokonaisuutena.

Miellyttävä mielelle

Puu on lämmin ja luonnonmukainen materiaali, joka on akustisesti ja visuaalisesti miellyttävä. Se parantaa huoneilmaa tasaamalla ilmankosteutta ja suodattamalla ilman epäpuhtauksia. Lisäksi puulla on materiaalina stressiä alentava vaikutus.

Lupaus luonnolle

Wood City on ekologinen valinta. Puu on 100-prosenttisesti uusiutuva rakennusmateriaali, josta ei ole pulaa. Puu hyödyntää kasvaessaan ilman hiilidioksidia, joka varastoituu puuhun. Puurakennuksen hiilijalanjälki on huomattavasti pienempi kuin kilpailevista materiaaleista rakennetun.

Luonnollista laatua

Wood Cityn puurakenteissa käytetään Stora Enson CLT- ja LVL-massiivipuulevyihin perustuvia moduulijärjestelmiä, jota on kehitetty edelleen yhteistyössä korttelin rakentamisesta vastaavan SRV:n kanssa.

Lue lisää: Vähemmän stressiä, enemmän puuta