Notice: wpdb::prepare was called incorrectly. The query does not contain the correct number of placeholders (2) for the number of arguments passed (3). Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 4.8.3.) in /var/www/fs2/43/woodcity/public_html/wp-includes/functions.php on line 4152
Wood City

Wood City

SRV:n rakennuttama ainutlaatuinen puukortteli, Wood City sijoittuu merkittävälle paikalle Helsingin trendikkään Jätkäsaaren sisääntulonäkymään. Merellinen maisema ja uniikki puumateriaalin käyttö rakentamisessa luovat yritykselle olosuhteet, jotka jäävät mieleen.

Uniikit toimitilat, joista puhutaan maailmalla

Tuo yrityksesi Wood Cityn ihanteelliseeen ympäristöön, jossa työntekijät voivat entistä paremmin. Kun toivot toimistotiloilta edelläkävijyyttä, tehokkuutta, ainutlaatuisia palveluita ja tilaisuuksia verkostoitumiseen, on luonnollinen valintasi Wood City. Se tarjoaa tuhansia syitä tutustua, ihastua ja toteuttaa  unelmasi.

Wood City on oikea valinta, kun haluat, että asiakkaasi, yhteistyökumppanisi ja vieraasi palavat halusta jakaa kokemuksensa käynnistään yrityksessäsi. He kuvailevat vastaanottoaulan monumentaalista kattoa ja koko rakennuksessa vallitsevaa puun lämmintä läsnäoloa. He kertovat ikkunoista avautuvasta upeasta näköalasta merelle ja kantakaupunkiin. Vieraat ihastelevat Wood Cityssä vallinnutta välitöntä tunnelmaa, loistavia palveluita sekä helppoa sijaintia. He arvostavat myös toimistosi ekologisuutta, LEED-sertifiointia sekä puun ympäristöystävällisyyttä. Hyvät toimitilat erinomaisella sijainnilla antavat yrityksellesi keinon houkutella riveihinsä myös parhaat työntekijät ja tarjoavat mahdollisuuksia kehittää uusia, tehokkaita työtapoja. Puu elementtinä parantaa työntekijöiden hyvinvointia.

Wood Cityn kokonaisuuden kruunaavat erilaisiin tarpeisiin muuntautuvat tilaratkaisut sekä kattavat kasvu- ja hyvinvointipalvelut, jotka ovat ulottuvillasi vain yhden klikkauksen päässä. Kaikki talon palvelut on suunniteltu tukemaan yrityksesi kasvua ja edistämään avointa kanssakäymistä ja verkostoitumista.

Wood City -korttelin rakentaminen aloitettiin vuonna 2016. Toimisto-osat valmistuvat tämänhetkisten arvioiden mukaan vuoden 2019 aikana.

Wood Cityyn haluaa kutsua vieraita kauempaakin!

Lisätietoja: SRV Yhtiöt Oyj