Notice: wpdb::prepare was called incorrectly. The query does not contain the correct number of placeholders (2) for the number of arguments passed (3). Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 4.8.3.) in /var/www/fs2/43/woodcity/public_html/wp-includes/functions.php on line 4152
Wood City esillä mediassa – vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin

Wood City esillä mediassa – vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin

Wood City on ollut esillä mediassa kosteusongelmien vuoksi. Kuten mediassa on kerrottu, Jätkäsaareen rakennettavan Wood Cityn puukerrostalojen rungon kiinnikkeinä käytettyjen koivuvanerilevyjen pinnoilla on esiintynyt pilkkumaista mikrobikasvustoa.

Kasvustoa on kuitenkin löydetty vain koivuvanerisista kiinnikkeistä, joten uutisoitu kosteusongelma koskee todella pientä osaa (alle puoli promillea) rakennuksista.

Asiaan suhtaudutaan erittäin vakavasti. Kun kosteusongelmat havaittiin, korjaavista toimenpiteistä sovittiin välittömästi yhdessä Stora Enson, SRV:n, ATT:n, Helsingin Kaupungin ja Swecon kanssa. Yhteistyössä tilaajan ja rakennusvalvonnan kanssa huolehditaan siitä, että rakennus on varmasti turvallinen jatkorakentamista varten.

Wood Cityn puukerrostalot rakennetaan Stora Enson valmistamista ja toimittamista LVL-massiivipuuelementeistä. Stora Enso vastaa tuotteen laadusta ja asennuksesta. Lisätietoja Stora Enson puutuotteista löydät täältä. >>

Tutustu tarkemmin aiheeseen ja yleisimpiin kysyttyihin kysymyksiin sekä niiden vastauksiin. >>