Notice: wpdb::prepare was called incorrectly. The query does not contain the correct number of placeholders (2) for the number of arguments passed (3). Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 4.8.3.) in /var/www/fs2/43/woodcity/public_html/wp-includes/functions.php on line 4152
Hotelli

Hotelli

Wood City on näyttävä nyky- ja puuarkkitehtuurin taidonnäyte, joka luo upeat puitteet elämykselliselle hotelliyöpymiselle. Wood City on oiva tukikohta niin työ- kuin vapaa-ajan matkailuun.

Mieli ja keho rentoutuvat puun ympäröiminä. Puu on materiaalina rauhoittava sekä akustisesti ja visuaalisesti miellyttävä. Se parantaa huoneilmaa tasaamalla ilmankosteutta ja suodattamalla ilman epäpuhtauksia. Puu on lisäksi ekologinen ja vastuullinen rakennusmateriaali.

Katutason aulan monumentaalinen katto ja urbaani tunnelma vetävät ihmisiä puoleensa kauempaakin. Toimiston, hotellin ja koko korttelin yhteiset palvelut ja tilat luovat synergiaetuja eri käyttäjien kesken. Elävä korttelipiha on viimeinen silaus hotellin upeaan ilmeeseen ja palveluihin.

Wood Citystä on lyhyt matka ostoksille, teattereihin ja kantakaupungin kiinnostaviin tapahtumiin. Julkiset liikennevälineet kulkevat aivan vierestä ja Länsisataman kautta on yhteys myös Itämerelle.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!