Notice: wpdb::prepare was called incorrectly. The query does not contain the correct number of placeholders (2) for the number of arguments passed (3). Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 4.8.3.) in /var/www/fs2/43/woodcity/public_html/wp-includes/functions.php on line 4152
Sijainti

Sijainti

Wood City – Portti urbaaniin Jätkäsaareen

Wood City sijaitsee keskeisellä ja näkyvällä paikalla Helsingin kantakaupungissa, uuden Jätkäsaaren kaupunginosan porttina, kehittyvien palveluiden keskellä. Toimistosta, hotellista ja asuintaloista avautuvat hätkähdyttävät näkymät urbaaniin ja merelliseen maisemaan.

Puuarkkitehtuurin maamerkki kytkeytyy luonnollisesti ympäröiviin liikenneverkostoihin – Jätkäsaareen on hyvät kulkuyhteydet raitiovaunulla, bussilla, metrolla sekä Baana-pyörätietä pitkin. Wood Cityssä on riittävät pysäköintipaikat pyörille ja autoille. Viereinen Länsisatama tarjoaa vaivattoman yhteyden Itämerelle. Ydinkeskustaan pääsee vain viidessä minuutissa.

Keskellä kasvua

Vuoteen 2025 mennessä Jätkäsaari on koti noin 17 000 kaupunkilaiselle ja alueelle syntyy noin 6 000 työpaikkaa. Jätkäsaareen tulee noin 20 hehtaaria puistoalueita ja sinne kehittyy entistä toimivampi, meren suuntaan laajentuva matkustajasatama.

Virkistystä arkeen

Jätkäsaaren rannalta näkyvät avomerimaisemat.  Saarta kiertää rantareitti ja halkoo Hyväntoivonpuisto. Liikkumiseen ja virkistäytymiseen houkuttelevat myös laadukas, kaikille suunnattu liikuntapuisto ja sen viereen rakennettava monipuolinen liikunta- ja vapaa-ajankeskus Bunkkeri.

kartta

Yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi, jos haluat lisätietoa Wood Citystä ja sen tulevista palveluista.