Notice: wpdb::prepare was called incorrectly. The query does not contain the correct number of placeholders (2) for the number of arguments passed (3). Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 4.8.3.) in /var/www/fs2/43/woodcity/public_html/wp-includes/functions.php on line 4152
Palvelut

Palvelut

Wood Cityn ainutlaatuinen palvelumaailma 

Wood Cityn filosofian ytimessä ovat yhteisöllisyys sekä tilojen ja palveluiden käyttäjälähtöisyys. Palvelumaailma koostuu kolmesta kategoriasta: toimitila-, kasvu- ja arjen hyvinvointipalveluista. Wood Cityn palvelukonsepti julkaistiin 18.9. Helsinki Design Weekin Dreaming and Doing -seminaarissa. Kehitystyö jatkuu yhdessä tulevien käyttäjien kanssa – kerro meille omat toiveesi!

Vaikuta Wood Cityn palveihin >>

Toimitilapalvelut

Toimitilapalvelut mahdollistavat sujuvan työarjen tarjoamalla tiloja ja toimintoja erilaisiin ja eripituisiin tarpeisiin.

  • Joustotilat – muunneltavia tilaratkaisuja
  • Lähityöpiste – väliaikaiseen henkilökohtaiseen työskentelyyn
  • Sähköinen palvelualusta Woodie – kaikki korttelin palvelut yhdellä klikkauksella
  • ICT-paketti – langattomasti ja luotettavasti

Kasvupalvelut

Kasvupalvelut tarjoavat yrityksille erilaisia verkostoja ja tiloja satunnaisiin kohtaamisiin, jotka ovat perusta liiketoiminnan kehitykselle ja kasvulle.

  • Toimitilojen muutossuunnitelma – toimitilatarpeen kehityspolku
  • Monien mahdollisuuksien tapahtumatilat – yhteisöllisyyttä ja verkostoitumista
  • Konsultointiverkosto – tukea menestymiseen
  • Hyvät uutiset – informaatiota ja inspiraatiota

Arjen hyvinvointipalvelut

Wood City tarjoaa laajan kirjon palveluja, jotka mahdollistavat joustavan siirtymisen töistä vapaalle ja taas vapaalta töihin. Kokonaisuuteen kuuluvat ravintola- ja kahvilapalvelut sekä muut ruokatoimitukset. Wood City tarjoaa virkistys- ja liikuntapalveluita fysioterapiasta personal traineriin ja kampaamosta kosmetologiin. Lastenhoitopalveluista saa tilapäistä apua arjen suunniteltuihin ja yllättäviin hoitotarpeisiin. Pesulapalvelu ja polkupyörävuokraamo täydentävät palvelutarjontaa.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!